Surówka z czerwonej kapusty. Ulubiona

Published by Edwin on

Bardzo prosta i szybka surówka. Sekretem, który sprawia, że jest wyjątkowa jest bardzo drobne posiekanie składników. Ja po prostu wszystko wrzucam do malaksera. Potem wystarczy wymieszać z sosem. Świetna do obiadu ale z domowymi hamburgerami też się dobrze je 🙂
 
Składniki
  • pół główki czerwonej kapusty
  • 1 cebula
  • 1 jabłko
  • 2 marchewki

Sos

  • 3 łyżki jogurtu naturalnego
  • 2 łyżeczki chrzanu
  • sól, pieprz, cukier 

DSCF0922 DSCF0923


Otrzymuj powiadomienia o komentarzach w tym poście
Powiadom o
guest
2 komentarzy
najnowszy
najstarszy oceniany
Inline Feedbacks
View all comments
2
0
Przejdź do komentarzy i proszę zostaw swój.x